2023 vasario 9

Naujame E-taurės turnyre sezone – daugiau galimybių žaisti


Populiarumo sulaukęs „ŽALGIRIO E-TAURĖS“ virtualaus futbolo turnyras grįžta ir 2023 metų sezonui ruošiasi atsinaujinęs.  Turnyre nuo šiol bus daugiau galimybių žaisti iš bet kur – pirmasis varžybų etapas vyks internetu.

„Žalgirio“ E-taurės turnyre antrą sezoną iš eilės dalyviai varžysis FIFA23 žaidime.

Skirtumas nuo praėjusių metų tas, kad į jas nuo pradžių bus galima nesunkiai įsitraukti nepriklausomai nuo gyvenamosios vietos – atrankos varžybos vyks internetu.

Atrankos etapas vyks vasario – kovo mėn. Norint dalyvauti reikės patikimo interneto ryšio, FIFA23 žaidimo, įdiegto į vieną iš trijų paskutinės kartos žaidimo konsolių arba kompiuterio (Playstation 5 arba Xbox Series arba PC).

Pusfinalio ir finalo etapuose, kurie numatyti balandžio mėn. reikės paskirtu laiku atvykti į žaidimo vietą. Pusfinaliai vyks sporto bare „O‘Learys“ Vilniuje. Į finalą pateks 16 žaidėjų.

Visi dalyviai bus pakviesti į „Žalgirio“ rungtynes stadione, o finalinio etapo dalyvių laukia ir kiti „Žalgirio“ partnerių prizai.

Dalyvavimas nemokamas. Norint dalyvauti reikia užsiregistruoti tam skirtoje platformoje, apie kurią informaciją pateikiama fkzalgiris.lt/etaure

Vietų skaičius atrankos varžybose ribotas. Registracija baigsis užsipildžius dalyvių skaičiui arba registracijos terminui vasario 26 d.

Varžybų partneris – Vilniaus miesto savivaldybė. Futbolo klubo „Žalgiris“ projektas „Futbolo klubo „Žalgiris” aukštų sporto rezultatų ir bendruomenės puoselėjimas, išsaugant tradicijas ir vertybes“ bendrai finansuojamas Vilniaus miesto savivaldybės aukšto meistriškumo projektų fondo lėšomis.